Het is een bijzonder seizoen geweest waarin we niet altijd konden doen wat we graag wilden door alle maatregelen omtrent corona. Maar wat gelukkig niet veranderd is, is dat Bakkerij Van der Kloet Score ook dit jaar weer de kerst- en suikerbroden actie heeft gesponsord.

We zijn erg blij met alle sponsors die het mede mogelijk maken om voor alle kaatsers van Score naast goede kaatstrainingen, mooie kaatsactiviteiten te organiseren. En daar blijven we ons voor inzetten.

Voor deze sponsoractie hebben de kaatsers van Score kerstbroden en suikerbroden verkocht aan familie, vrienden, buren etc.

De twee kaatsers die de meeste broden verkocht kon een kaatshandschoen winnen.
De onderstaande kaatsers hebben de meeste kerstbroden/suikerbroden verkocht en  daarmee een kaatshandschoen op maat gemaakt bij Reinder Triemstra gewonnen.
Dit jaar besloten om drie kaatshandschoenen uit te reiken omdat nummer twee en drie zo dicht bij elkaar zaten (dit is in  voorgaande jaren niet eerder gebeurd).
1. Fenna Koster
2. Rindert Douma
3. Jeldau Koopmans

De sponsoractie is dankzij  ieders inzet een succesvolle actie geworden!!

Score wil nogmaals Bakkerij van der Kloet bedanken voor de geslaagde sponsoractie en Reinder Triemstra heel erg bedanken voor de sponsoring van een kaatshandschoen.

IEDEREEN BEDANKT!!!!

                              

Terug naar overzicht