In maart zijn de kaatstrainingen weer van start gegaan voor het nieuwe kaatsseizoen voor bijna alle categorie├źn. Vanaf april starten ook de kaatstrainingen voor de Kabouters op verschillende plaatsen in Friesland zoals Menaldum/Dronrijp, Tjerkwerd, Exmorra, Hijum/Finkum, Raerd, Morra en Minnertsga.

De komende jaren gaat Score extra aandacht besteden aan de jongste jeugd: de Kaboutercategorie en Welpen. De jeugd heeft de toekomst en op deze manier wordt de Friese kaatssport gewaarborgd. Een kabouter ben je als je in 2022 negen jaar wordt of jonger bent. Komend kaatsseizoen ben je een Welp als je geboren bent in 2011 of 2012.

Ben je benieuwd of het iets voor jou is, kom dan een keer langs bij de trainingen. Je kunt vrijblijvend een keer mee trainen en de mogelijkheid bestaat ook om je halverwege het seizoen nog aan te melden. Je bent van harte welkom!!

Wie weet zien we elkaar binnenkort bij de kaatstrainingen. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar: info@stichtingscore.nl of bellen met Simon Minnesma, telnr. 06-10 12 14 42.

Score wenst iedereen veel kaatsplezier en succes komend kaatsseizoen!

Graag tot ziens op het kaatsveld!

 

Terug naar overzicht